Onze kamers & Suites

Verblijf bij ‘t Lansink

Verblijf in één van onze 25 modern en eigentijds ingerichte suites & kamers.

Ons hotel heeft 14 kamers & Suites in het hoofdgebouw en 11 kamers en suites in Residence ‘t Lansink. Het ontbijt serveren wij in ons restaurant. Desgewenst kunt u uw voorkeur bij uw reservering aangeven.
( ‘t Lansink behoudt het recht om de indeling te wijzigen).

Kamer Types

Kamer Royale

De Kamers Royale – Standaard kamers zijn ruim van opzet en kennen een gevarieerdheid in stijlen van inrichting. Ze beschikken over een ruime moderne badkamer met douche, (dubbele) wastafels, sfeervolle zitgelegenheid, ruim schrijfbureau, (flatscreen) televisie en gratis draadloos internet.

De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw of Residence (overkant van de straat).

Tuindorp Suite

De modern ingerichte Tuindorp Suites zijn allen voorzien van een King size bed (2.10 m), een schrijfbureau, (flatscreen) televisie, gratis draadloos internet en hebben een moderne badkamer met bad en/of douche. Het is mogelijk om op aanvraag in een Tuindorp Suite een (kinder)bed of ledikant te plaatsen.

De Tuindorp Suites bevinden zich in het hoofdgebouw of Residence (overkant van de straat).

Grande Suite 

De ruime luxueuze Grande Suite/Bruidssuite is modern en eigentijds ingericht. Een stijlvolle living met schrijfbureau, (flatscreen) televisie, gratis draadloos internet en een King size tweepersoonsbed. Tevens beschikt deze suite over een ruime moderne badkamer met bubbelbad.

 

 

Ontdek onze arrangementen.

Geniet van onze speciale arrangementen, met mogelijkheden voor een overnachting inclusief een diner in ons met een Michelin ster bekroonde Restaurant of een dag heerlijk golfen of fietsen.

Heeft u nog vragen, specifieke wensen voordat u een reservering maakt? Of wilt u met een groep komen?

Neem contact met ons op.

Copyright @ 2022 ‘t Lansink