De Culi Express

Hoe ziet de avond eruit?

Om 18.00 uur ontvangen wij u met een heerlijk sprankelend aperitief in de sfeervolle goederenloods van Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen. Hier begint uw culinaire reis met één van de authentieke stoomtreinen.

Tijdens de tweeëneenhalf uur durende rit door het Twentse coulisselandschap wordt u door het team van SVH Meesterkok Lars van Galen culinair in de watten gelegd met een 5-gangen diner en serveren wij daarbij bijpassende wijnen.

Onderweg maken wij een tussenstop in Boekelo waar u even de benen kunt strekken en een kijkje kunt nemen in de winterloods van het museum. Prachtige, historische rijtuigen en gedetailleerde modelbanen staan hier ter bezichtiging.

De locomotief wordt ondertussen gerangeerd en als u weer heeft plaatsgenomen rijden we terug naar Haaksbergen. waar we de rit afsluiten met een geurige kop koffie met lekkernijen.

Het Arrangement bedraagt € 165,00 per persoon

Dit is inclusief:
Sprankelend Aperitief | 5-gangen diner | bijpassende wijnen, bier of fris | tafelwater | Koffie en lekkernijen | Rit met een historische stoomtrein van Haaksbergen – Boekelo – Haaksbergen

De tafels in het restauratierijtuig zijn geschikt voor 2, 3 of 4 personen. Grotere gezelschappen kunnen over meerdere tafels, naast elkaar, worden ingedeeld.

Data

Op welke data rijden wij met de Culi Express

* Vrijdag 5 april
* Vrijdag 19 april
* Vrijdag 10 mei
* Vrijdag 31 mei
* Vrijdag 14 juni
* Vrijdag 12 juli
* Vrijdag 27 september
* Vrijdag 11 oktober
* Vrijdag 22 november
* Vrijdag 6 december

Mochten er niet voldoende deelnemers zijn voor een rit dan zullen wij uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de rit contact met u opnemen.

De Culi Express voor groepen

Gastronomische belevenis in een rijdende historische stoomtrein.

Wenst u uw eigen “feestje” te organiseren? Dan kunt u een rijdende (stoom) trein huren via het Museum Buurtspoorweg en ‘t Lansink. De catering zal verzorgt worden door ‘t Lansink. Wij serveren diverse “kleine gerechten” en drankjes in de klassieke wagon(s). Kortom het ideale uitje voor uw bedrijf of familie! Na een ontvangst met een aperitief op Station Haaksbergen beginnen we met een 2,5 uur (minimaal) durende rit bestaande uit diverse vorkjesgerechten en passende wijnen.

Copyright @ 2022 ‘t Lansink